ADIYAMAN / BESNİ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

KAYMAKAM HASAN TÜTÜN MAH. HALİL BABA CAD. NO: 10 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Vizyonumuz Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerin; -Çevresini koruyan ve değer veren, -Toplum çıkarlarını kendi çıkarlarından önde tutan, -Kişisel hak ve özgürlüklerini bilen, -Başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, -Gelecekte eğitim,iş ve meslek hayatında başarılı olan kişiler olarak yetiştirmektir
Misyon
Misyonumuz Üretime katkısı artan bir toplum oluşturmak, Sektör okul işbirliği sağlamak, Hem kendine hem topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek, Ekip çalışmasını öğretmek ve benimsetmek, İletişim kurmayı öğretmek, Öğrenme becerisini geliştirip,problem çözme yeteneğini kazandırmak, Teknolojik gelişmeleri takip etmek, Araştırma ve inceleme becerisi kazandırmak, Toplumsal değerleri koruyan,yasalara uyma konusunda sorumluluk duyan vatandaşlar yetiştirmek, Çalıştığı ortamın başarısını arttırmada sorumluluk duyan,başkalarına saygılı,iletişimde ve ilişkisinde dürüst,içdisiplin ve otokontrole sahip kişiler yetiştirmek.
sabah giriş: 08:10 çıkış 12:10 öğlen giriş: 13:10 çıkış 14:40
Hasan Tütün Mahallesi Halil Baba Cad.Oruçoğlu Bulvarı No:12 BESNİ