ADIYAMAN / BESNİ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

May

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN DENEME SINAVI SONUCUNDA 5,6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASINDA İLK 5'E GİRMEYİ BAŞARAN ÖĞRENCİLERİMİZE TATLI İKRAMINDA BULUNDUK. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

May

8.SINIF KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE OKUL GEZİSİ DÜZENLENDİ. OKUL ZİYARETİNDE EV SAHİPLİĞİNDE BULUNAN SERVİ ERDEMOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İDARE VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerine yönelik Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde farklı alanlarda görev yapan öğretmenler ve okul idarecileri tarafından okul ve meslek tanıtımı yapıldı.

May

Okulumuzda yapılan ve 14 takımın katıldığı sınıflar arası futbol turnuvasında kendi kategorilerinde erkeklerde 5D, 6A, 7B, 8B sınıfları şampiyon olmuştur.

Kız futbol turnuvasında ise 8C sınıfı okul şampiyonu olmuştur. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve derece yapan sporcularımızı tebrik ederiz.

May

5.sınıf  Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi dersi, caminin bölümleri konusu kapsamında okulumuz Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve öğrencileri cami ziyaretinde bulundu.

Nis

Beşiktaş Spor Kulübü 6 Şubat depremi sonrası Besni İlçemiz Sugözü Köyünde Beşiktaş İlkokulu’nu yaparak Besni eğitimine büyük destek oldular. Yine Atamızın çocuklarımıza en büyük hediyesi olan ve 104. Yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da bizleri yalnız bırakmayıp okulumuz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu  Halk oyunları ekibini İstanbul Tüpraş Stadyumuna davet ettiler. Halk oyunları ekibimiz yaptığı  gösteri izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı. Törende Şube Müdürümüz Fikret ÜREY Konuşma yaptı.

Nis

Öğrencilerimizin kazanımlarının ve yeterlilik düzeylerinin arttırılmasına yönelik kazanım değerlendirme sınavı yapıldı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü Paramedik Uzmanı Enes KILINÇ meslek tanıtımı kapsamında öğrencilerimize meslek tanıtımı yaptı. Enes KILINÇ Bey'e teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz yıldız kız futsal oyuncuları tarafından hazırlanan spor köşemiz . Emeği geçen sporcularımıza ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Vahap Can BAŞLAN'a teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANI VAKKAS ALKAN TARAFINDAN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE MOTİVASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatih BAŞÇOBANLAR tarafından okulumuz öğrencilerine EBA tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Kaliteli eğitim modeli projesi kapsamında okulumuzda besni itfaiye ekibi tarafindan itfaiyecilik meslegi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Besni itfaiye ekibine teşekkür ederiz .

Mrt

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN DENEME SINAVINDA BAŞARILI OLAN 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE KÜNEFE İKRAMINDA BULUNDUK. BU ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN OKUL MÜDÜRÜ MUHİTTİN TURAN, OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANI VAKKAS ALKAN VE TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ MEHMET EMİN ÖZHAN'A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşını kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.